2012. február 3., péntek

Hát szóval

kislány:). Eléggé biztosnak tünik. úgyhogy mostmár csak nevet kell találnunk a kis drágának. Ezzel viszont kicsit bajban vagyunk, mert nagyjából minden foglalt már a közeli rokonságban, ami tetszene is. De majdcsak meglesz mire megszületik.
Nóri pedig nagyon ügyesen jár mostmár. Éppen másfél éves lett mire elindult egyedül, és látszik, hogy nagy élmény neki is. Néha csak úgy jön-megy kifejezetten a járás kedvéért; és nagyon élvezi hurcolászni a dolgokat ide-oda. Van egy kis télapós táskája (amit tavaly karácsonyra Enikőtől kapott), az most nagyon drága neki, belepakolja a kincseit, és ha bárhova kilépünk a házból, az itthon nem maradhat. Ráadásul úgy próbálja feltenni a vállára, ahogy én is szoktam a táskámat. Persze nem sikerül, de azért kitartóan minden alkalommal megpróbálja. Hihetetlen, hogy megmutatkoznak máris ezek a kis nőies dolgok.
A fényképezésről mostanában mindig megfeledkezem, és egyébként sem jönnek ki valami jól a képek ebben a téli félhomályban, de ha lesz majd hozok.
Elvileg már útban van felénk a hó, talán hétvégén szánkózhatunk is már egyet (illetve én lehet, hogy mégsem), és végre építhetünk igazi hóembert. Szép hétvégét és jó havazódást mindenkinek!

6 megjegyzés:

  1. jaj de jóóóó, kislány!!!!
    Az orvos csak nézett rám nagy szemekkel, amikor megmondtam neki, hogy a második is lány lesz: Hát az első nem lány? (miért kell ennek így örülni?) A harmadik lánynál már nem emlékszem, hogy bármit is mondott volna.:) Úgy szeretek lányos anyuka lenni!
    Ügyes Nórátok van, bárcsak találkozhatnánk. A lányaink is örülnének a lányaitoknak!:)

    VálaszTörlés
  2. Mosolygok itt magamba, mert abszolút átérzem a névadással kapcsolatos dilemmátokat, egy éve mi is átmentünk ezen hasonló okokból :)

    VálaszTörlés
  3. örülök, hogy elindult. épp ma jutottatok eszembe.
    mi a fiú nevekkel vagyunk így, csak azokat mi használtuk el:)) na de remélem, nem kerül sor az árpádra. bár ha mégis, már az is jó lenne. csak meg lenne már. kincső lesz, ha lány lesz. mindegyik az, de fiúnak hogy nézne ki....:)))pusz.

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikusak vagytok, nagyon dragak es szepek, orommel olvastam rolatok.....gratulalok a kistestverhez, aki jonni fog :) puszillak benneteket
    Etelka

    VálaszTörlés