2011. február 8., kedd

Egyik kedvencem

a rakott zöldbab. Az oviban gyakran hoztak ebédre, nagyon finomra készítették.Egyszer itthon is próbáltam összehozni, de valahogy nem lett olyan, mint az ovis. Aztán volt ma itthon egy fél adag darálthús elkészítve, a tegnapelőtti milánóiból maradt. Főztem hozzá rizst, meg egy zacsi fagyasztott zöldbabot. A rizst a hússal összekevertem, és rétegeztem: zöldbab, rizseshús, zöldbab, rizses hús. Mindkét rizses réteget nyakonöntöttem egy adag fűszerezett tejfölös-tojásos-tejes öntettel (sóval, borssal fűszerezve), sajtot reszeltem rá, majd megsütöttem.
Nagyon finom lett. Pont olyan, mint az ovis.

1 megjegyzés:

  1. Kérlek, hogy írd meg az e-mail címed, mert küldeném a meghívót a blogomhoz. hajnalzs65@t-online.hu (hajnalimosoly.blog)

    VálaszTörlés